Yhteistyötä lähileipomon kanssa

Emännän tarinoita, osa 5.

Se tunne, kun Latopirtille on saapumassa normaalia isompi joukko syömään (esimerkiksi Aholafarmin toritapahtuma) ja koen oman kapasiteettini leivän leivonnan suhteen käyvän liian pieneksi… No, oikeasti: ei mitään hätää. Taatusti hyvät leivät ja rieskat haetaan silloin Haminasta Leipomo T. Pakkkala Ky:ltä – ja niin leipien tuoreus ja paikallisuus säilyy!


Pakkalan leipomustuotteisiin kuuluvat itse tehdyt uunituoreet rieskat ja ruisleivät. Kaikki tuotteet ovat lisäaineettomia ja lähiraaka-aineista valmistettuja, jauhot tulevat Jalon Myllystä. Leipien lisäksi Pakkalan leipomosta saa suussa sulavat makeat herkut, kuten pullat, kuivakakut, marjapiirakat ja pitkot. Korkean laadun takaavat osaavat työntekijät ja pitkä kokemus. Leipomo T. Pakkala Oy on leiponut leipää ja leivonnaisia jo yli viidenkymmenen vuoden ajan. Heidän tuotteensa löydät Haminan ja Karhulan toreilta, tarkemmat tiedot toripäivistä ja yhteystiedoista www.leipomopakkala.fi.

Ei luettelo yhteistyökumppaneistamme todellakaan lopu tähän! Seuraavassa jaksossa kerron, mistä meille haetaan marjat ja mehut. Läheltäpä tietenkin 😉.