Alpakkavaellukset

Luonnon sekä eläinten vaikutusta ihmiseen ja sen hyvinvointiin on tutkittu paljon. Molemmilla tekijöillä on löydetty olevan fysiologisisesti sekä psyykkisesti positiivisia vaikutuksia ihmisen hyvinvointin.
Sekä luonnossa että eläinten parissa vietetyn ajan todettiin mm. alentavan verenpainetta ja stressitasoja sekä lisäksi kohentavan mielialaa.

Kuinka suuria terveyshyötyjä voikaan siis syntyä, kun lähtiessään alpakkavaellukselle ihminen saattaa nauttia samanaikaisesti sekä luonnosta että eläinten seurasta?

Alpakkavaellukset ovat siten erinomainen vaihto kaikenlaisiin tilaisuuksiin aina syntymäpäivälahjasta yritysten tyhy-päiviin!

Itse vaellukseen kuluu aikaa noin tunti, jolloin kaikilla osallistujilla on omalla vuorollaan mahdollisuus päästä taluttamaan ja hellimään mukana kulkevia alpakka-ystäviä. Luonnonrauhasta nauttimiseen vaellus tarjoaa erinomaisen tilaisuuden, sillä kulku eläinten kanssa on kiireetöntä, jotta alpakat ehtivät nauttimaan polun varrelta löytyvistä herkuista!

Voimme myös räätälöidä tarjoilut toivomustesi mukaan, samoin lisähenkilöiden hinta neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Kysy aina oma tarjous!

Herkkuja on luvassa myös muille vaeltajille, sillä metsälenkin jälkeen siirrytään ryhmän toiveiden mukaan joko kotaan tai latopirtille ruokailemaan.

Kokonaispakettien hinnat:

Paketti 1 (Max 10 hlöä):

  • Aholafarmin varaus 2 h
  • Vaellus metsässä alpakoiden (+ ohjaajien) kera
  • Kotatarjoilut:
    • Nokipannukahvit, tee, mehu, Takaladon nuotiomakkarat Tuulan sinapin ja ketsupin kera, suolainen + makea tarjottava kahvin kera

Hinta: 700,00 € (sis- alv 24 ja alv 14%) / ryhmä (max 10 hlöä

Paketti 2 (Max 10 hlöä):

  • Aholafarmin varaus 2 h
  • Vaellus metsässä alpakoiden (+ ohjaajien) kera
  • Lounas / päivällinen Latopirtissä, vaihtoehtoina joku lounaslistoista nro 1-3

Hinta: 950,00 € (sis. alv 24 % ja alv 14%) / ryhmä (max 10 hlöä)