Alpakkavaellukset

Luonnollista rentoutusta ja hyvinvointia

Luonnon sekä eläinten vaikutusta ihmiseen ja sen hyvinvointiin on tutkittu paljon. Molemmilla tekijöillä on löydetty olevan fysiologisisesti sekä psyykkisesti positiivisia vaikutuksia ihmisen hyvinvointin.
Sekä luonnossa että eläinten parissa vietetyn ajan todettiin mm. alentavan verenpainetta ja stressitasoja sekä lisäksi kohentavan mielialaa.

Kuinka suuria terveyshyötyjä voikaan siis syntyä, kun lähtiessään alpakkavaellukselle ihminen saattaa nauttia samanaikaisesti sekä luonnosta että eläinten seurasta?

Alpakkavaellukset ovat siten erinomainen vaihto kaikenlaisiin tilaisuuksiin aina syntymäpäivälahjasta yritysten tyhy-päiviin!

Kaikessa rauhassa luonnonrauhassa

Itse vaellukseen kuluu aikaa noin tunti, jolloin kaikilla osallistujilla on omalla vuorollaan mahdollisuus päästä taluttamaan ja hellimään mukana kulkevia alpakka-ystäviä. Luonnonrauhasta nauttimiseen vaellus tarjoaa erinomaisen tilaisuuden, sillä kulku eläinten kanssa on kiireetöntä, jotta alpakat ehtivät nauttimaan polun varrelta löytyvistä herkuista!

Voimme räätälöidä tarjoilut toivomustesi mukaan, samoin mahdollisten lisähenkilöiden hinta neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Kysy aina oma tarjous!

Vaelluksen jälkeen ruokailemaan

Herkkuja on luvassa myös vaeltajille, sillä metsälenkin jälkeen siirrytään ryhmän toiveiden mukaan nauttimaan joko kotatarjoiluista tai Latopirtin kattauksista.

Kokonaispakettien hinnat:

Paketti 1 (Max 10 hlöä):

  • Aholafarmin varaus 2 h
  • Vaellus metsässä alpakoiden (+ ohjaajien) kera
  • Kotatarjoilut:
    • Nokipannukahvit, tee, mehu, Takaladon nuotiomakkarat Tuulan sinapin ja ketsupin kera, suolainen + makea tarjottava kahvin kera

Hinta: 700,00 € (sis- alv 24 ja alv 14%) / ryhmä (max 10 hlöä

Paketti 2 (Max 10 hlöä):

  • Aholafarmin varaus 2 h
  • Vaellus metsässä alpakoiden (+ ohjaajien) kera
  • Lounas / päivällinen Latopirtissä, vaihtoehtoina joku llounaslistoista nro 1-3

Hinta: 950,00 € (sis. alv 24 % ja alv 14%) / ryhmä (max 10 hlöä)