Ateria- ja pitopalvelumme

”Punaisena lankana” kaikissa palveluissamme, myös tarjoiluissamme, kulkee aitous.
Toimimme oikeassa maaseutumiljöössä ja tarjoilujen perustana on perinteinen maalais- ja kotiruoka, joka valmistetaan laadukkaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Olemme Aholafarmilla pitkäjänteisesti panostaneet lähiruokaan ja onkin ilo valmistaa tarjoiluja omassa keittiössä hyvälaatuisista raaka-aineista.
Ne ovat pääosin hankittu omasta maakunnasta paikallisilta pientuottajilta ja -yrityksiltä.

Aholafarm sai 17.11.2017 kunnian voittaa ”Kymenlaakson maistuva maaseutuyritys” – tittelin ProAgria Etelä-Suomen ja MTK Kaakkois-Suomen järjestämässä kilpailussa.
Kunniakirjassa mainitaan mm., että yrityksen tuotteet ja palvelut ovat maistuvia, elämyksellisiä ja innovatiivisia.
Aholafarm kiittää lämpimästi saamastaan huomion osoituksesta!

Ateria- ja pitopalvelumme ansiosta kaikkiin kauttamme tilattuihin tapahtumiin ja ohjelmapalvelutuotteisiin kuuluvat mukaan myös myös ruoka ja kahvitus.

Pitopalvelumme kautta voit tilata tarjoilut ns. noutopalveluna myös kotiisi, tai voit tilata tuotteitamme myös verkkokaupastamme.

Perhejuhlat

Vietä hääsi, syntymäpäiväsi tai muut juhlasi persoonallisella tavalla maaseudun rauhassa. Idyllinen Latopirttimme odottaa sinua ja vieraitasi!

Tarjoiluina aitoa lähiruokaa Aholafarmin keittiössä valmistettuna.

Noutomyynti

Haluatko järjestää juhlat, illan vieton, tms. kotonasi, mutta et haluaisi itse tehdä kaikkia leipomisia ja ruoan valmistusta?

Ota rohkeasti yhteyttä Tuulaan, niin suunnitellaan tarjoilusi yhdessä. Tuula voi valmistaa niistä osan tai kokonaankin sovittuna ajankohtana ja itse käyt noutamassa valmiit tarjoilut Aholafarmilta.

Aholafarmin Lähilounaat

Aholafarm järjestää säännöllisesti jokaisen kuukauden viimeinen sunnuntai (poissulkien kesä-, heinä- ja elokuun) ns. lähilounaan.

Tapahtuman tarjoilut valmistuvat Aholafarmin omassa keittiössä eri sesonkiajat huomioiden ja ostettavat raaka-aineet hankitaan oman maakunnan tuottajilta / yrittäjiltä. Tässä oivallinen tilaisuus tehdä vaikkapa koko perheellä sunnuntairetki maalle, tai kutsua ystäviä mukaan aterioimaan yhdessä idyllisessä Latopirtissämme.

Tarkempia tietoja tapahtumasivullamme ja Facebookissa aina lähempänä kutakin tapahtumaa ( muistathan ennakkoilmoittautumisen.)

Kymenlaakson REKO

Aholafarm osallistuu Kymenlaakson REKO toimintaan pääosin gluteenittomien leivonnaisten myynnillä. Voit hyödyntää verkkokauppaamme tilaamalla tuotteet ennakkoon kaupastamme ja noutamalla ne sovitusti REKO-jakelupisteeltä.

REKOn tavoite on edistää lähellä tuotetun, eettisen ja puhtaan lähiruuan päätymistä kymenlaaksolaisten ruokapöytiin sekä parantaa paikallisen tuotannon kannattavuutta.

Tuotteiden myynti tapahtuu siten, että jokaiselle jakelu kerralle perustetaan tapahtuma – klikkaamalla tapahtumaa, pääset katsomaan tuottajien avaamat tilaukset. Kommentoimalla tuottajan julkaisuun, voit tehdä tilauksen. Tuottajan ja kuluttajan välinen sopimus, lähiruokarenkaan ylläpito hoitaa sopimusten hallinnoinnin ja varmistaa, että jokainen lähiruokarenkaan toimija on tehnyt sopimuksen. Kuluttaja sitoutuu sopimukseen olemalla ryhmän jäsen ja tilaamalla tuotteita.

Kymenlaakson REKOon voit hakea jäseneksi alla olevasta linkistä:

Hae Kymenlaakson Rekon jäseneksi Facebookissa.

Kymenlaakson Maistuva Maaseutuyritys 2017

Aholafarm sai 17.11.2017 kunnian voittaa ”Kymenlaakson maistuva maaseutuyritys” – tittelin ProAgria Etelä-Suomen ja MTK Kaakkois-Suomen järjestämässä kilpailussa.

Kunniakirjassa mainitaan mm., että yrityksen tuotteet ja palvelut ovat maistuvia, elämyksellisiä ja innovatiivisia.

Olimme erittäin iloisesti yllättyneitä, sillä emme itse edes tienneet olevamme mukana missään kilpailussa.
Asiakkaamme olivat äänestäneet meitä ja meille tieto tuli vasta tuomaristosta tulleen onnittelupuhelun myötä.
Aholafarm kiittää lämpimästi saamastaan huomion osoituksesta!

Muutamia käytännön ohjeita

Ateriapakettien hintaan vaikuttavat muun muassa ruokailijoiden henkilömäärä ja asiakkaan valitsemat tarjoilukokonaisuudet. Kaikissa paketeissa ennakkoon ilmoitettu henkilömäärä toimii vähimmäislaskutusperusteena. Jos osallistujia on enemmän kuin on ilmoitettu, tapahtuu laskutus todellisen henkilömäärän mukaan. Kahvituspaketit on tilattava ennakkoon vähintään 5 päivää aikaisemmin, ruokailupaketit tulee tilata ennakkoon vähintään 2 viikkoa aikaisemmin.
Kaikki Aholafarmin tarjoilut ovat aina täysin laktoosittomia. Tarvittaessa gluteenitonta ruokavaliota, tästä tulee tilauksen yhteydessä mainita erikseen, mutta se kuitenkin sisältyy normaaliin hintaan.
Muista ruokavalioista keskustellaan tapauskohtaisesti ja niille lasketaan erillinen hinta.

Jos Latopirtti varataan pelkästään ruokailuun / kahvituksiin, hinta muodostuu tarjoilujen hinnasta + ryhmäkohtaisesta Latopirtin tilavuokrasta.
Latopirtin tilavuokra on 100 €, (sis. alv 24 %) / ryhmä, jos varaus max 3 h.
3 -6 h = 150 € (sis. alv 24 %), yli 6 h 60 € / (sis. alv 24%) / lisätunti .
Tilavuokra kattaa Latopirtin lämmityksen ja sähköistämisen.

Mikäli ryhmä on varannut tarjoilujen lisäksi Aholafarmilta jonkin ohjelmapalvelun, hinnat tarkastetaan myös tilavuokran osalta ryhmäkohtaisesti mm. kokonaispaketin sisällön ja ryhmäkoon perusteella. Ruokailun ryhmäkoko 10 – 40 henkilöä, muut ryhmäkoot neuvotellaan tapauskohtaisesti erikseen.
Ruokailussa normaalisti minimiveloitus 10 ruokailijan mukaan, mutta jos kokonaispaketti sisältää muutakin Aholafarmin kautta, niin tarjous räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Yhteistyökumppaneitamme