Pienimuotoiset perhejuhlat

Vietä hääsi, syntymäpäiväsi tai muut juhlasi persoonallisella tavalla maaseudun rauhassa.

Idylliset Latopirttimme ja Metsäkirkkomme odottavat sinua ja vieraitasi! Tarjoiluina aitoa lähiruokaa Aholafarmin keittiössä valmistettuna.

Huomioitavaa:
Jos Latopirtti varataan pelkästään ruokailuun / kahvituksiin, hinta muodostuu tarjoilujen hinnasta + ryhmäkohtaisesta Latopirtin tilavuokrasta.

Latopirtin tilavuokra on lämmityskautena 100 € (sis. alv 24 %) / ryhmä, jos varaus max 3 h.
3 -6 h = 150 € (sis. alv 24 %), yli 6 h 60 € / (sis. alv 24%) / lisätunti .
Tilavuokra kattaa Latopirtin lämmityksen ja sähköistämisen.

Mikäli ryhmä on varannut tarjoilujen lisäksi Aholafarmilta jonkin ohjelmapalvelun, hinnat tarkastetaan myös tilavuokran osalta ryhmäkohtaisesti mm. kokonaispaketin sisällön ja ryhmäkoon perusteella.
Ruokailun ryhmäkoko 10 – 40 henkilöä, muut ryhmäkoot neuvotellaan tapauskohtaisesti erikseen.

Varaukset vähintään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Tutustu ruokalistoihimme ”Aholafarmin aterialistat” -sivulla ja mieti löytyisikö sieltä mieleisiä vaihtoehtoja, joista aloittaa yhteisen suunnittelun.

Maksimissaan Latopirttiin mahtuu samaan aikaan 40 ruokailijaa, mutta mikäli vieraasi saapuvat hieman eri aikaan, tai juhlasi ovat kesällä (jolloin voi istua myös pihapöydissä), niin lukumäärää voidaan kasvattaa n. 50-60 ruokailijaan.

Tiesitkö …

… että häitä suunnitellessasi kannattaa tutustua myös luonnon kauniiseen Metsäkirkkoomme!

Erilainen ja oivallinen paikka vihkimisiin, avioliiton ”vuosipäiviin” ja siunaamisiin, laulu- ja runoiltoihin, yms.yms. Kokonaisuuteen voidaan liittää vaikkapa morsiusparille hääkyytinä hevos- tai ponikärrykyyti.

Entä tiesitkö …

… että kauttamme on saatavilla myös elävää musiikkia duosta isompaankin bändiin!

Näistä esimerkkinä mainittakoon musiikin ammattilaiset duo Minna & Harri Saksa.
Minna & Harri esiintyvät asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan laatimalla tilaisuuteen sopivan setin ja he voivat toteuttaa myös asiakkaan omia toivekappaleita. Yhteislaulujen vetäminenkin onnistuu.
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!