Rallin testi-EK

Rallikyydityksiin käytettävä rata toimii myös rallin harrastajille testierikoiskokeena. Aholan Harjoitus EK aloitti toimintansa vuonna 2004, eli rata on ollut tänä vuonna toiminnassa jo 16 vuotta!

EK on pituudeltaan kaksi kilometriä ja se on profiililtaan monipuolinen. Radalta löytyy korkeuseroja; sopivassa suhteessa sekä nopeaa että hitaampaa osuutta hyppyjen kera, ”tiukkoja” mutkiakaan unohtamatta.


Varikkoalueella on kota, josta on ostettavissa vaikkapa perinteiset rallimakkarat, aidot nokipannukahvit ja tuoreet kotipullat. Ennakolta tilattaessa on mahdollisuus myös tuhdimpaan ateriaan.

Mukaan kannattaa ottaa koko perhe, myös lapset on huomioitu keinuin ja pihaleluin. Pihapiiristä löytyy huoltorakennus, jossa on pukuhuone ja wc.


Harjoitusrata on suljettu yleiseltä liikenteeltä ja käytössä ainoastaan varauksella.

Testiä ajettaessa radalla on liikkeellä aina vain yksi auto kerrallaan. Turvallisuuteen olemme panostaneet monilla muillakin keinoin ja radan hyvässä kunnossa pitäminen on meille kunnia-asia.

Varattavissa olevat ajoajat ovat seuraavat:
Maanantai – torstai 9.00-20.00
Perjantai 9.00 – 19.00
Lauantai 9.00 – 15.00 (talvella -16.00)
Sunnuntai 12.00 – 19.00 (talvella 11.00 – 19.00)

Ajankohtaista:

Aikoja voi radalle jälleen kysellä, mutta koska elämme poikkeusaikoja, niin testejä toteutetaan seuraavien käytäntöjen mukaisesti, luethan nämä huolella läpi:

1. ) Kun soitat Jukalle ja varaat itsellesi testiaikaa, ilmoita samalla montako teitä on tulossa mukaan radalle.
Tämä on tärkeä tieto, sillä me huolehdimme siitä, että kokonaisväkimäärä meidät itsemme mukaan lukien ei nouse liian korkeaksi, samoin, jos samana päivänä on tulossa ajamaan useampi eri autokunta ‼️ ‼️
Mieluummin siis vain MAX 3- 5 per tiimi.

2.) Meille on ollut aina tärkeää toivottaa jokainen kätellen tervetulleeksi, mutta nyt kättelyt jätetään pois ja tervehdimme muuten iloisesti toinen toisiamme

3.) Tuula tai Jukka keittää kodassa kyllä nokipannukahvit, mutta ne nautitaan ulkosalla, kotaan emme porukalla mene kahvittelemaan. Mahdollisuus käsien pesuun on kuten ennenkin, samoin käsidesiä on saatavilla kuten ennenkin.

4.) Huolehdimme itse kukin turvaväleistä ja pidämme riittävää fyysistä välimatkaa toinen toisiimme

5.) Edelliseen liittyen rallikyydityksiä ei vielä järjestetä (sama koskee offroadia) Emme halua riskeerata kenenkään terveyttä ja ralli- tai offroadautossa on mahdottomuus saada riittävää välimatkaa kyydittäjän ja kyyditettävän välille
Tiimien sisäisiin käytäntöihin emme tietenkään puutu, mutta esim. lahjakyydityksiä ei vielä voida valitettavasti toteuttaa
Tämä on todella harmillista, koska talvella ei ollut lainkaan kyydityskelejä ja nyt kyyditykset taas siirtyvät, mutta jokaisen etu on, että kuitenkin menemme terveys edellä….

Toivomme, että olette kärsivällisiä ja ymmärrätte nämä rajoitukset. Haluamme toimia vastuullisesti annettujen ohjeiden mukaisesti ja olla aiheuttamatta yhtään ylimääräistä riskiä kenellekään.