Ota yhteyttä

Yhteydenottopyyntö

Aholafarm

Miksi Aholafarmille?

Haminan Kitulassa sijaitseva Aholafarm on varma valinta maatilamatkailua harkitsevalle. Monipuolinen aktiviteettivalikoimamme, herkulliset ruokamme ja ystävällinen asiakaspalvelumme muodostavat kokonaisuuden, joka antaa sinulle ja seurueellesi uutta puhtia työhön tai vapaa-aikaan.

Välimatkat ajallisesti:

Haminan keskusta- Aholafarm n. 20-30 min.
Kotka – Aholafarm n. 30-40 min.
Kouvola- Aholafarm n. 45- 60 min.
Lappeenranta – Aholafarm n. 45-60 min.
Helsinki – Aholafarm n. 1,5 – 2 h
Lahti – Aholafarm n. 2 h

Aholafarm is located near the Town of Hamina, about 20 minutes ride from town center and 1,5 hours from the Helsinki Airport.
Aholafarm liegt in der Nähe der Kleinstadt Hamina, ca. 20 Autominuten von der Stadtmitte entfernt und vom Flughafen Helsinki sind es etwa 1,5 Stunden.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Käyntiosoite

Kirkkovuorentie 291,
49570 Kannusjärvi

Postiosoite

Kitulantie 152
49570 Kannusjärvi

Yhteyshenkilöt

Tuula Ahola (ohjelma- ja ateriapalvelut)
tuula.ahola(at)aholafarm.fi
0500 466 971

Jukka Ahola (testi-EK)
jukka.ahola(at)aholafarm.fi
0500 885 448

Aholafarmin isäntäpari Tuula ja Jukka Ahola

Asiakkailtamme saatua palautetta:

”Täydellinen palvelu ja aivan mahtava isäntä ja emäntä. Kaikki puitteet onnistuneisiin ralli testeihin löytyy. Aina mukava palata. 5/5”
Tomi K.

”Pidettiin tänään Aholafarmilla kokous ruokailuineen. Täydet pinnat! Erinomaista ruokaa, Tuula-yrittäjän itse luomia hienoja makuyhdistelmiä lähellä tuotetuista ja kerätyistä raaka-aineista. Teki hyvän vaikutuksen koko porukkaamme (15hlö). Hyvät puitteet ruokailulle ja kokoukselle välineineen. Suosittelemme!”
Terhi L.

”Paikka, ruoka, vieraanvaraisuus ja offroad. Huippua. Voi suositella.”
Katri P.

”Mukava isäntäväki, hyvää paikallista ruokaa. Sopi hyvin kansainväliselle ryhmälle, suomalaista eksotiikkaa keskellä maaseutua.
Good food, real finnish experiment. Adventure in the middle of the forest!”
EvaMaria L.

”Parit rippijuhlat järkätty Latopirtillä tarjoiluineen. Ruoka on ihan mielettömän hyvää, palvelusta puhumattakaan! Iso kiitos ja yhtä iso suositus!”
Marika L.

”Aivan järkyttävän hieno kokemus päästä ajaan offroadii! Ruoka ja nokipannukahvit olivat aivan tajuttoman hyviä. Ei voi kun suositella.”
Ida-Maria P.

”Mukava polttariaamupäivä takana Aholafarmilla. Rallin testi-ek oli loistava ja vähintäänkin samaa voi sanoa Tuulan loihtimista kotatarjoiluista! Suosittelen!”
Arttu V.

”Tasty and filling food. Very friendly and welcoming atmosphere. Warm recommendation for the Sunday lunch from us.”
Johanna T.

”Aivan huippu ihana isäntäpari, loistavaa ruokaa, erikoisruokavaliot huomioidaan hienosti. Paikka on kodikas ja maisemat ihanat maaseudun rauhassa. Suosittelen ehdottomasti kaikille.”
Helena Y.

 ”Erittäin hyvä ruoka, erinomainen palvelu ja kodikas tunnelma.”
Sanna V.