Aholafarm MENUT
Tervetuloa maistelemaan aitoja makuja idylliseen Latopirtiimme!
Tilan isäntäpariskunta ottaa Teidät lämmöllä vastaan odotettuina vieraina idylliseen Latopirttiin, aitoon entiseen heinälatoon, jossa tilan historia ja nykypäivä kohtaavat ihastuttavalla tavalla.
RAAKA-AINEET
Valmistamme Aholafarmin omassa keittiössä lähiruokaa, jonka raaka-aineet on hankittu pääosin omasta maakunnasta, yhteistyökumppaneina mm. Jalon Mylly Oy, Maatila Peltokukka, Seppälän lammastila, Takaladon Liha Oy, Suurnäkin Tila, Puotimaalla, Kivelän Merikala ky, Luoman Mansikka, Lahden Tila, Junkkarin tila, Polven Juustola, Mäkelän Tilajuustola, Paavolan kotijuustola, Pousin tila, Koivuniemen mehiläispesä, Koivun Tyrnitila, yms.yms.
Herukat on poimittu omasta puutarhasta ja metsämarjat lähimetsistä, sekä myös lähellä kasvaneita villivihanneksia hyödynnetään raaka-aineissa.
Käytämme tarjoiluissamme siis ainoastaan lihaa ja marjoja, joiden alkuperämaa on Suomi.
RUOKAVALIOT
Kaikki Aholafarmin tarjoilut ovat aina täysin laktoosittomia. Gluteenittomasta ruokavaliosta tulee tilauksen yhteydessä mainita erikseen, mutta se kuitenkin sisältyy normaaliin hintaan.
Muista ruokavalioista keskustellaan tapauskohtaisesti ja niille lasketaan erillinen hinta.
ATERIOIDEN HINNOITTELU
Räätälöimme tarjoilut aina kunkin ryhmän mukaan ja hinta määräytyy kokonaispaketin sisällön ja ryhmäkoon mukaan.
Suuntaa antavasti aterioiden osuus kustantaa n. 35-45 euroa per henkilö
alle 10 henkilön ryhmille minimilaskutus aina 10 henkilön mukaan.
KOKONAISPAKETIN HINTA
Kokonaispakettiin lasketaan tarjoilujen lisäksi Latopirtin tilavuokra sen mukaan, miten pitkäksi ajaksi Latopirtti varataan, minimissään 120 e / ryhmä (max 2 h).
Samoin kokonaispaketin hintaan vaikuttaa se, että tuleeko ryhmä ainoastaan ruokailemaan, vaikka sisältyykö ohjelmaan mukaan myös esim. aktiviteetteja.