Elämyksiä työhön ja vapaa-aikaan!

Palvelumme

Ajankohtaista / uutiset

Hyvää alkanutta vuotta 2021 kaikille!
Rallin testi-ek on lumen ja pakkaskelien ansiosta jälleen avattu.

Soittele Jukalle ja varaa oma aikasi ( p. 0500885448 )
Ilmoitathan samalla montako teitä on tulossa paikalle per autokunta, pidetään ryhmäkoot sallituissa rajoissa ja huomioidaan korona muutenkin ohjeiden mukaisesti.
Koronariskin vuoksi emme edelleenkään istuskele porukalla kodassa, vaan syksyllä tutuksi tulleesseen tapaan tarjoilut nautitaan ulkosalla.

Nähdään radalla!

COVID-19 päivitys:

Tällä hetkellä kaikki sisätiloissa järjestettävät asiakastilaisuudet ja tapahtumat ovat tauolla, kunnes vallitseva koronatilanne helpottaa.
Rallin testiajot toimivat normaalisti (ulkona tapahtuvaa toimintaa).

Pitopalvelu noutotilauksena edelleen mahdollista ja muistathan myös verkkokauppamme palvelut.

Ilmoittelemme, kun toiminta alkaa palata normaaliin.

Pysytään terveinä!

Ohjelma- ja elämyspalvelut

Ohjelmapalveluidemme avulla järjestät esimerkiksi henkilökunnallesi erilaisen tyky-päivän tai kaveriporukallesi unohtumattoman illanvieton. Kaikkiin tapahtumiin ja ohjelmapalveluihin on mahdollista yhdistää kahvitus- tai ruokapalvelut sekä kesällä saunominen yhteistyökumppanimme savusaunassa.
Lisäksi niin perhe- kuin yritystapahtumiinkin on mahdollista järjestää tunnelman luojaksi elävää musiikkia.

Juhla- ja ateriapalvelut

Ateria- ja pitopalvelumme ansiosta kaikkiin kauttamme tilattuihin tapahtumiin kuuluvat mukaan myös myös ruoka ja kahvitus.

Pitopalvelumme kautta voit tilata tarjoilut ns. noutomyyntinä myös kotiisi. Raaka-aineet ovat pääosin hankittu omasta maakunnasta ja tarjoilut valmistuvat Aholafarmin omassa keittiössä, joten tilattavissa onkin aitoa lähiruokaa!

Rallin testi-EK

Testi-EK on pituudeltaan kaksi kilometriä ja se on profiililtaan monipuolinen. Radalta löytyy korkeuseroja; sopivassa suhteessa sekä nopeaa että hitaampaa osuutta hyppyjen kera, ”tiukkoja” mutkiakaan unohtamatta.

Saatat tavata paikalla muitakin alan harrastajia, mutta rata on mahdollista vuokrata myös ainoastaan omaan käyttöösi.

Mukaan kannattaa ottaa koko perhe, myös lapset on huomioitu keinuin ja pihaleluin.

Kokous- ja koulutuspalvelut

Latopirtissämme järjestät tavallisesta kokousympäristöstä poikkeavan tilaisuuden ja innoittavan palaveripäivän kokoustekniikkaa unohtamatta.
Luonnollisesti päivään kuuluvat ruoka- ja kahvitauot, valittavissasi on erilaisia vaihtoehtoja pikkusuolaisesta oikeaan maalaislounaaseen.

Tyky- ja tyhypäivät

Tule työyhteisösi kanssa Aholafarmille erilaiseen kehittämis- ja työhyvinvointipäivään. Päivän sisältöön voidaan liittää toivomustenne mukaan vankkaa asiatietoa yhdistettynä iloisiin yhteisiin aktiviteetteihin.

Koneurakointia

Talvella hoidamme myös teiden ja pihojen auraukset sekä liukkauden torjunta. Teemme teiden lanaukset tehokkaalla kalustolla.

Tarjoamme myös erilaisia kuljetuksia maatalous- ja liikennetraktorilla tiellä ja maastossa.

Kysy lisää!

Miksi valita meidät?

Ota rennosti

Voit ottaa rennosti, kun me huolehdimme tapahtumasi järjestelyistä. Voit joko valita valmiista kokonaisuuksista tai räätälöidään yhdessä toivomasi pakettisi.

Aitoa maalais- ja lähiruokaa!

Ruualla on merkitystä. Haluamme sinun tietävän heti ruokaamme maistaessasi, että se on juuri meillä kotona valmistettua aitoa lähiruokaa.

Turvallisuus

Asiakkaidemme turvallisuus on meillä Aholafarmilla aina etusijalla niin kaikissa tapahtumiimme liittyvissä järjestelyissä kuin ruokien valmistuksessa.

Palveluidemme laatu

Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Asiakaspalaute on meille hyvä laadun mittari ja siksi kaikki asiakaspalaute on meille tärkeää. Asiakkailta saamamme palautteen ansiosta kehitämme palveluitamme ja voimme näin vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

17 vuoden kokemuksella

Yksityiskohtien huomioiminen on keskeisen tärkeää: ei se mitä teemme, vaan se miten sen teemme.

Yhteistyötä luotettavien yritysten kanssa

Kun varaat palvelut meiltä, sinua ja ryhmääsi palvellaan luotettavasti ja ammattitaidolla. Aholafarmilla on yhteistyökumppaneina niin matkailu- kuin elintarvikepuolellakin yrityksiä, jotka hoitavat omat asiansa kunnolla.

Yhteistyökumppaneitamme