Huhtikuun lähilounasta vietettiin Vapun merkeissä.
Tänä vuonna aaton sää vaihteli kovastikin: Aamulla oli pakkasasteita, päivällä tuuli ja satoi, mutta tapahtuman päättyessä paistoi aurinko.
Kesä ja talvi selvästikin tappelivat, mutta onneksi tiedämme kumpi sen kisan voittaa, kyllä se aurinko ja lämpö sieltä vielä meidät saavuttavat! 🙂
Nähtäväksi jää, millaisia lämpötiloissa nautimme kuukauden päästä kevään viimeistä lähilounasta…..

Aaton lounaalla oli tarjolla tuttuun tapaan paikallisia tuotteita, kuten mm. Junkkarin perunoista ja Takaladon jauhelihasta valmistettua uunijauhelihamuusia, Takaladon herkkunakkeja (jotka olivat ihan nimensä mukaisia), marinoituja punasipuleita, sillikaviaaria, lähimetsän puolukkasurvosta, persikka-porkkanaraastetta – sekä tietysti kotona valmistettua simaa ja munkkeja!

Aholafarmin maaliskuun lähilounas järjestettiin 26.3.2017.

Listalla oli mm. kinkkukiusausta Toikan Tilateurastamon palvikinkusta, lähimetsän puolukkasurvosta, Aholafarmin ruisleipää ja maalaisrieskaa Jalon Myllyn jauhoista ja vadelmakiisseliä Lahden Tilan vadelmista.

Kiitos kaikille päivään osallistuneille, näissä merkeissä seuraavaksi vappuaattona ja silloin luonnollisestikin teemana vappu!

Kiitos kaikille tänään Aholafarmilla käyneille: Asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille, oli hauskaa viettää laskiaista kanssanne! 

Ruokalistalla oli tällä kertaa:

  • Perinteinen hernekeitto
  • Aholafarmin ruisleipä
  • Tuulan maalaisrieska
  • Lähijuusto, tomaatti, maustekurkku
  • Mehu, vesi, aito kotikalja
  • Pannukakku ja hillo
  • Kahvi, haudutettu tee
  • Laskiaispullat

Latulaiset opastamassa lumikenkäilyyn Aholafarmin Latopirtillä lähiruokatapahtumassa, mukava laskiaissunnuntain ohjelma sisälsi lisäksi rekiajelua …..

Kiitos hyvästä yhteistyöstä Haminan Latu ja Valoniityn Talli!