Huhtikuun lähilounasta vietettiin Vapun merkeissä.
Tänä vuonna aaton sää vaihteli kovastikin: Aamulla oli pakkasasteita, päivällä tuuli ja satoi, mutta tapahtuman päättyessä paistoi aurinko.
Kesä ja talvi selvästikin tappelivat, mutta onneksi tiedämme kumpi sen kisan voittaa, kyllä se aurinko ja lämpö sieltä vielä meidät saavuttavat! 🙂
Nähtäväksi jää, millaisia lämpötiloissa nautimme kuukauden päästä kevään viimeistä lähilounasta…..

Aaton lounaalla oli tarjolla tuttuun tapaan paikallisia tuotteita, kuten mm. Junkkarin perunoista ja Takaladon jauhelihasta valmistettua uunijauhelihamuusia, Takaladon herkkunakkeja (jotka olivat ihan nimensä mukaisia), marinoituja punasipuleita, sillikaviaaria, lähimetsän puolukkasurvosta, persikka-porkkanaraastetta – sekä tietysti kotona valmistettua simaa ja munkkeja!