Viimeisimmät tapahtumat

Tulossa

EMÄNNÄN TARINOITA - Lähiruokaa lähituottajilta, osa 5

Se tunne, kun Latopirtille on saapumassa normaalia isompi joukko syömään (esimerkiksi Aholafarmin toritapahtuma) ja koen oman kapasiteettini leivän leivonnan suhteen käyvän liian pieneksi… No, oikeasti: ei mitään hätää! Taatusti…

EMÄNNÄN TARINOITA - Lähiruokaa lähituottajilta, osa 4

Aholafarmin lähigranola (granola = rapea mysli) on noussut suosituksi tuotteeksi Kymenlaakson REKO-jakeluissa. Jalon Myllyn hiutaleiden ja leseiden lisäksi sekoitan granolaan muun muassa pellavansiemeniä, makeutukseen käytän hunajaa. Hunajan…

EMÄNNÄN TARINOITA – Lähiruokaa lähituottajilta, osa 3

Pääsääntöisesti leivon kaiken itse, pikkuleivistä ruisleipiin. Teen myös REKOon myyntiin erilaisia leipomuksia. Jauhot leivonnaisiin haen lähimyllyltä Liikkalasta, Jalon Mylly Oy:ltä. Sieltä noudan jauhojen lisäksi monia muitakin…

EMÄNNÄN TARINOITA – Lähiruokaa lähituottajilta, osa 2

REKO on lähiruoan myynti- ja jakelumalli: kuluttajat tilaavat lähiruokatuottajilta ruokaa suoraan ilman välikäsiä. REKO-jakeluiden kautta olemme löytäneet monta arvokasta yhteistyökumppanuutta. Perunat olemme hankkineet jo usean…

EMÄNNÄN TARINOITA – Lähiruokaa lähituottajilta, osa 1

Tervetuloa mukanani makumatkalle ympäri Kymenlaaksoa! Tässä juttusarjassa tulen esittelemään teille yhteistyökumppaneitamme, joilta hankimme raaka-aineet Aholafarmilla valmistettaviin aterioihin ja leivonnaisiin. Tervetuloa seuraamaan…