Rallin testi-EK

Rallikyydityksiin käytettävä rata toimii myös rallin harrastajille testierikoiskokeena. Aholan Harjoitus EK aloitti toimintansa vuonna 2004, eli rata on ollut tänä vuonna toiminnassa jo 15 vuotta!

EK on pituudeltaan kaksi kilometriä ja se on profiililtaan monipuolinen. Radalta löytyy korkeuseroja; sopivassa suhteessa sekä nopeaa että hitaampaa osuutta hyppyjen kera, ”tiukkoja” mutkiakaan unohtamatta.


Varikkoalueella on kota, josta on ostettavissa vaikkapa perinteiset rallimakkarat, aidot nokipannukahvit ja tuoreet kotipullat. Ennakolta tilattaessa on mahdollisuus myös tuhdimpaan ateriaan.

Mukaan kannattaa ottaa koko perhe, myös lapset on huomioitu keinuin ja pihaleluin. Pihapiiristä löytyy huoltorakennus, jossa on pukuhuone ja wc.


Harjoitusrata on suljettu yleiseltä liikenteeltä ja käytössä ainoastaan varauksella.

Testiä ajettaessa radalla on liikkeellä aina vain yksi auto kerrallaan. Turvallisuuteen olemme panostaneet monilla muillakin keinoin ja radan hyvässä kunnossa pitäminen on meille kunnia-asia.

Varattavissa olevat ajoajat ovat seuraavat:
Maanantai – torstai 9.00-20.00
Perjantai 9.00 – 19.00
Lauantai 9.00 – 15.00 (talvella -16.00)
Sunnuntai 12.00 – 19.00 (talvella 11.00 – 19.00)

Ajankohtaista:

Rallikansa huom., tässä väliaikatietoa testi-ek:n tilanteesta.
Useimmat kylätiet jo pölyävät kuivuuttaan. Siksi monet ovat kyselleetkin pääsisikö testi-ek:lle ajamaan.
Valitettavasti vastaus on yhä kielteinen, sillä siellä kelitilanne on täysin eri kuin kyläteillä.
Ek on ollut talvella vahvasti jäädyetty ja varjoisissa paikoissa löytyy yhä lumisia paikkoja. Ottaa vielä jonkun aikaa, ennen kuin tiepohja kuivuu ajokuntoon.
Ilmoittelemme Facebookissa, sekä kotisivuillamme, kun ajaminen on jälleen mahdollista.