Rallin testi-EK

Rallikyydityksiin käytettävä rata toimii myös rallin harrastajille testierikoiskokeena. Aholan Harjoitus EK aloitti toimintansa vuonna 2004, eli rata on ollut tänä vuonna toiminnassa jo 15 vuotta!

EK on pituudeltaan kaksi kilometriä ja se on profiililtaan monipuolinen. Radalta löytyy korkeuseroja; sopivassa suhteessa sekä nopeaa että hitaampaa osuutta hyppyjen kera, ”tiukkoja” mutkiakaan unohtamatta.


Varikkoalueella on kota, josta on ostettavissa vaikkapa perinteiset rallimakkarat, aidot nokipannukahvit ja tuoreet kotipullat. Ennakolta tilattaessa on mahdollisuus myös tuhdimpaan ateriaan.

Mukaan kannattaa ottaa koko perhe, myös lapset on huomioitu keinuin ja pihaleluin. Pihapiiristä löytyy huoltorakennus, jossa on pukuhuone ja wc.


Harjoitusrata on suljettu yleiseltä liikenteeltä ja käytössä ainoastaan varauksella.

Testiä ajettaessa radalla on liikkeellä aina vain yksi auto kerrallaan. Turvallisuuteen olemme panostaneet monilla muillakin keinoin ja radan hyvässä kunnossa pitäminen on meille kunnia-asia.

Varattavissa olevat ajoajat ovat seuraavat:
Maanantai – torstai 9.00-20.00
Perjantai 9.00 – 19.00
Lauantai 9.00 – 15.00 (talvella -16.00)
Sunnuntai 12.00 – 19.00 (talvella 11.00 – 19.00)

Ajankohtaista:

Tässä katsaus testi-ek:n tilanteeseen:

Oikeaa talvea ei vielä ole tänne meille tullut, joten radalla vallitsee yhä vahvasti kelirikkokausi.
Yhden ja kahden päivän pakkasjaksot eivät auta asiassa yhtään mitään, vaan ennen jäädyttämisen aloittamista tarvittaisiin ainakin n. viikon kunnon kylmä kausi ja pakkaskelien tulisi jatkua reilusti vielä jäädyttämisen jälkeenkin.

Näihin sääasioihin emme valitettavasti voi itse vaikuttaa joten jäädään seuraamaan tilannetta ja talven etenemistä….informoimme kyllä, kun testi- ja kyyditysaikoja voi taas varata.