Ateria- ja pitopalvelumme

”Punaisena lankana” kaikissa palveluissamme, myös tarjoiluissa, kulkee aitous. Toimimme oikeassa maaseutumiljöössä ja tarjoilujen perustana on aito, perinteinen maalais- ja kotiruoka.
Olemme Aholafarmilla pitkäjänteisesti panostaneet lähiruokaan ja onkin ilo valmistaa tarjoiluja omassa keittiössä laadukkaista raaka-aineista. Ne ovat pääosin hankittu omasta maakunnasta paikallisilta pientuottajilta ja -yrityksiltä.

Aholafarm sai 17.11.2017 kunnian voittaa ”Kymenlaakson maistuva maaseutuyritys” – tittelin ProAgria Etelä-Suomen ja MTK Kaakkois-Suomen järjestämässä kilpailussa.
Kunniakirjassa mainitaan mm., että yrityksen tuotteet ja palvelut ovat maistuvia, elämyksellisiä ja innovatiivisia.
Aholafarm kiittää lämpimästi saamastaan huomion osoituksesta!

Ateria- ja pitopalvelumme ansiosta kaikkiin kauttamme tilattuihin tapahtumiin ja ohjelmapalvelutuotteisiin kuuluvat mukaan myös myös ruoka ja kahvitus.

Pitopalvelumme kautta voit tilata tarjoilut ns. noutopalveluna myös kotiisi.

Perhejuhlat

Vietä hääsi, syntymäpäiväsi tai muut juhlasi persoonallisella tavalla maaseudun rauhassa. Idyllinen Latopirttimme odottaa sinua ja vieraitasi!

Tarjoiluina aitoa lähiruokaa Aholafarmin keittiössä valmistettuna.

Noutomyynti

Haluatko järjestää juhlat, illan vieton, tms. kotonasi, mutta et haluaisi itse tehdä kaikkia leipomisia ja ruoan valmistusta?

Ota rohkeasti yhteyttä Tuulaan, niin suunnitellaan tarjoilusi yhdessä. Tuula voi valmistaa niistä osan tai kokonaankin sovittuna ajankohtana ja itse käyt noutamassa valmiit tarjoilut Aholafarmilta.

Kymenlaakson REKO

Aholafarm osallistuu aktiivisesti Kymenlaakson REKOn toimintaan ja Haminan jakeluiden kautta voit tilata muiden tuottajien tuotteiden ohella mm. Tuula tuoreita leipiä ja muita leivonnaisia.

REKOn tavoite on edistää lähellä tuotetun, eettisen ja puhtaan lähiruuan päätymistä kymenlaaksolaisten ruokapöytiin sekä parantaa paikallisen tuotannon kannattavuutta.

Tuotteiden myynti tapahtuu siten, että jokaiselle jakelu kerralle perustetaan tapahtuma – klikkaamalla tapahtumaa, pääset katsomaan tuottajien avaamat tilaukset. Kommentoimalla tuottajan julkaisuun, voit tehdä tilauksen. Tuottajan ja kuluttajan välinen sopimus, lähiruokarenkaan ylläpito hoitaa sopimusten hallinnoinnin ja varmistaa, että jokainen lähiruokarenkaan toimija on tehnyt sopimuksen. Kuluttaja sitoutuu sopimukseen olemalla ryhmän jäsen ja tilaamalla tuotteita.

Kymenlaakson REKOon voit hakea jäseneksi alla olevasta linkistä:

Hae Kymenlaakson Rekon jäseneksi Facebookissa.

Aholafarmin Lähilounaat

Aholafarm järjestää säännöllisesti jokaisen kuukauden viimeinen sunnuntai (kesä- ja heinäkuuta lukuunottamatta) ns. lähilounaan.

Tapahtuman tarjoilut valmistuvat Aholafarmin omassa keittiössä eri sesonkiajat huomioiden ja ostettavat raaka-aineet hankitaan oman maakunnan tuottajilta / yrittäjiltä. Tässä oivallinen tilaisuus tehdä vaikkapa koko perheellä sunnuntairetki maalle, tai kutsua ystäviä mukaan aterioimaan yhdessä idyllisessä Latopirtissämme.

Tarkempia tietoja tapahtumasivullamme ja Facebookissa aina lähempänä kutakin tapahtumaa ( muistathan ennakkoilmoittautumisen.)

Muutamia käytännön ohjeita

Ateriapakettien hintaan vaikuttavat muun muassa ruokailijoiden henkilömäärä ja asiakkaan valitsemat tarjoilukokonaisuudet. Kaikissa paketeissa ennakkoon ilmoitettu henkilömäärä toimii vähimmäislaskutusperusteena. Jos osallistujia on enemmän kuin on ilmoitettu, tapahtuu laskutus todellisen henkilömäärän mukaan. Kahvituspaketit on tilattava ennakkoon vähintään 5 päivää aikaisemmin, ruokailupaketit tulee tilata ennakkoon vähintään 2 viikkoa aikaisemmin.
Kaikki Aholafarmin tarjoilut ovat aina täysin laktoosittomia. Tarvittaessa gluteenitonta ruokavaliota, tästä tulee tilauksen yhteydessä mainita erikseen, mutta se kuitenkin sisältyy normaaliin hintaan.
Muista ruokavalioista keskustellaan tapauskohtaisesti ja niille lasketaan erillinen hinta.

Jos Latopirtti varataan pelkästään ruokailuun / kahvituksiin, hinta muodostuu tarjoilujen hinnasta + ryhmäkohtaisesta Latopirtin tilavuokrasta.
Latopirtin tilavuokra on lämmityskautena 100 €, kesällä 80 € (sis. alv 24 %) / ryhmä, jos varaus 1-3 h, 3 -6 h = 130 € (sis. alv 24 %), yli 6 h 60 € / (sis. alv 24%) / lisätunti . Tilavuokra kattaa Latopirtin lämmityksen ja sähköistämisen.
Mikäli ryhmä on varannut tarjoilujen lisäksi Aholafarmilta jonkin ohjelmapalvelun, hinnat tarkastetaan myös tilavuokran osalta ryhmäkohtaisesti mm. kokonaispaketin sisällön ja ryhmäkoon perusteella. Ruokailun ryhmäkoko 10 – 40 henkilöä, muut ryhmäkoot neuvotellaan tapauskohtaisesti erikseen.

Yhteistyökumppaneitamme